Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in aceasta situatie.:">
In Legea 19/2000 cu modificari si completari ulterioare(inclusiv L49/2010) se mentioneaza ,, art.41 (6) In situatia asiguratilor care au depus cerere de pensionare, angajatorii acestora nu pot dispune incetarea raporturilor de munca, de serviciu sau a calitatii de membru cooperator, dupa caz, in vederea pensionarii, decat dupa primirea deciziei de admitere a cererii de pensionare".
In art. 56 "d" si alin. (2) al aceluiasi articol din L. 53/2003 modificat prin L 49/2010 se mentioneaza "Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:...d) la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare;" "(2) Pentru situatiile prevazute la alin.(1) lit.d)-k), constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare."
Cand ii inceteaza contractul indiv. de munca unui salariat care indeplineste conditiile legale de pensionare? Multumesc anticipat!
---------------
Acum imi dau si eu seama de contradictia pe care o semnalati dvs.
Este absolut ingrozitor ce au facut cu legea 49 !!!
Adevarul este ca avem doua dispozitii legale contradictorii, adica art 41(6) din 19/2000 (in urma unei modificari din 2001), si noul art. 56 d) din codul muncii (in urma legii 49/2010).
Alo, emitatori ai legii 49/2010, noi pe care o aplicam ??????????????? Huo!
-------
Parerea mea - complet dupa ureche - este ca incetarea de drept este prioritara suspendarii cim de catre concediu medical.
Si ca modificarile aduse codului muncii prin 49/2010 abroga implicit art. 41 (6) din legea pensiilor.
1. Pe perioada c.m. , c.i.m. este suspendat.
2. Pe durata incapacităţii temporare de muncă, stabilită prin certificat medical conform legii este interzisa concedierea.