avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probe aparare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probe aparare

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti care ar fi cele mai convingatoare probe in aparare, pentru acuzatia de delapidare.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:08, 24 Aprilie 2010
Daca toti ar gandii ca dvs............ nu stiu unde am ajunge?
Ma gandeam ca aici gasesc oameni care pot da un sfat, nu sa critice si mai rau sa se dea cu presupusul fara sa cunoasca speta in sine.
Nu sunt vinovat.
NU SUNT AVOCAT SAU CONSULTANT,SUNT un simplu membru pe forum.deci nu luati raspunsul meu ca fiind pertinent din punct de vedere juridic..
Daca sunteti NEVINOVAta nu trebuie sa va temeti, inselaciunea/delapidare sunt greu de dovedit si cand sunt probe..
Nu va inteleg ingrijorarea!
Iar sincer ca un fin psiholog ce sunt din cele mentionate de d-voastra e simplu sa imi dau seama ca nu sunteti atat de nevinovata pe cat spuneti!
Nu convingeti..ingrijorarea va da de gol!
Iar nevinovati pedepsiti sunt putini..sunt mai multi cei care nu au probe care sa le dovedeasca vinovatia si isi neaga faptele, iar asta ii face sa creada si sa pozeze in nevinovati..lucru care judecatorii il penalizeaza!
Succes!
Si eu am o persoana draga mie acuzata de inselaciune..probe care sa -i dovedeasca vinovatia nu sunt in dosar, a spun ca nu e vinovat tocmai pentru ca nu erau probe..insa a primit o sentinta de 4 ani cu executare..suntem in faza de apel si daca nu vom reusi sa schimbam sentinta va sta 4 ani in inchisoare, avand in spate un dosar cu probe insuficiente pentru a i se dovedi vinovatia dar suficiente pentru judecatori sa il condamne!
Sa va ajute Dumnezeu sa iesiti cu bine din acest episod si sa va dati seama ca cei mici fac inchisoare tocmai pentru ca au gandit putin inainte sa comita infractiunea..am invatat lectia ca atunci cand nu ai ce face si soarta te impinge sa comiti astfel de fapte ar trebui macar sa fie comise cu codul penal in mana ca sa stie in ce se baga si ce risca!
Fara probe nu se ajunge la o condamnare finala.
Sunt de acord ca cei ce nu se apara risca sa fie condamnati, dar asta este altceva.
Probele trebuie bine analizate si formulate aparari pertinente.
Am intalnit si eu condamnari aiurea dar nu au rezistat...
Trebuie sa avem incredere in justitie dar in egala masura sa fim atenti...

avocat Claudiu Lascoschi
Intrebarea este generica si pentru a primi un raspuns la obiect trebuia sa avem macar o descriere sumara a faptei comise.
In general ,in aparare in astfel de cauze,se solicita probatorii cu acte,martori(eventual chiar si in circumstantiere,care sa va faca o scurta caraterizare , cu privire la comportarea dvs.la munca si in societate,sa se refere la problemele dvs.sociale) si eventual expertize care sa stabileasca prejudicul,modul in care acesta a fost produs,orice alte probatorii permise de lege.
Chiar si fara fisa postului si fara… gestiune, puteti fi dovedita daca ati delapidat… Doar ca ceea ce prezentati dv aici nu poate primi un raspuns pertinent. Nu scrieti ce post ocupati cand ati fost acuzata… Daca ati fost vanzatoare, de exemplu… gestiunea se “subintelege”… Daca lipsesc bani, cine ar mai fi putut sa ii ia? Poate e o incurcatura in acte… Expertiza contabila inseamna “cercetare” iar daca s-a inceput urmarirea penala s-a constatat ca in acte nu s-a “incurcat” nimic…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe ContSters126274 ContSters126274 Am lucrat acum un an la o firma si m-au dat in judecata pentru delapidare. Ce se intelege prin proba, cu care trebuie sa vin in apararea ea? Daca nu am, cum ... (vezi toată discuția)
Bună seara. vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. ... Madalina2285 Madalina2285 Bună seara. Vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. Prietenul meu a fost găsit ca și complice la viol, lovire și alte violete. În urma ce ... (vezi toată discuția)
Prezumția de vinovăție zvini zvini EXISTA PREZUMPTIA DE VINOVATIE?,SI DACA DA,IN CE CONDITII EA EXISTA? (vezi toată discuția)