avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cota pensie privata pilon 3- nota contabila ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cota pensie privata pilon 3- nota contabila /deductibilitate

Administratorul societatii a aderat la o societate de pensii private PILON 3 cu data de01.03.2010, platind pe 25.03.2010 prima rata
As dori un act normativ in domeniu.
Ce inregistrari contabile trebuie sa fac? Suma este deductibila?
Cel mai recent răspuns: cataflorescu , utilizator 12:43, 5 Martie 2013
Buna ziua,

as dori sa-mi spuneti daca in cazul unui cabinet medical individual care este constituit ca PFA se poate deduce pe cheltuieli suma cheltuita cu pensia privata a medicului in limita a 400euro? Medicul nu figureaza ca angajat al Cabinetului.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii fac. platite de angajator celineceline celineceline Se platesc contributii CAS, CASS și Somaj pentru contributiile la pilonul III achitate de anagajator in numele angajatului ? (vezi toată discuția)
Hg 613-2013 deduceri impozit pensii facultative Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Am citit pe site : Conform modificarilor din HG nr. 613/2013, care au intrat in vigoare in 22 august, deducerea contributiilor retinute pentru scheme de pensii ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilonul 3 VRABIE MIHAI VRABIE MIHAI Pensia privata(nu asigurare de viata) se deduce din impozitul pe venit(salariu) in limita a cel mult 400 de euro? Daca da care este procedura si baza legala. (vezi toată discuția)