Finalul unui caz de granituire/stabilire linie hotar a fost nefavorabil mie. Decizia instantei este definitiva si irevocabila. Avand documente si martori care atesta ca adevarata linie de hotar este in alta parte decat unde s-a hotarat prin instanta (in timpul procesului s-au intamplat multe lucruri ciudate, nelegale, dar nu am reusit sa le oprim), mai am vreo posibilitate de a intra in posesia terenului neadjucat mie? Pe un alt forum mi sa recomandat ca printr-un alt proces sa-i atac titlul de proprietate a vecinului, proces care in castig de cauza anuleaza pe cel pierdut acum. Intradevar se poate face asa ceva?
Daca portiunea respectiva de teren va este necesara in vederea efectuarii de reparatii la imobil, consider ca va puteti adresa instantei cu o cerere in cuprinsul careia sa solicitati obligarea proprietarului sa va constituie un drept de servitute de trecere in vederea efectuarii reparatiilor.
Din pacate exista o sanctiune procedurala pentru netimbrarea recursului, mai mult, de obicei vi se pune in vedere acest aspect la primul termen sau in cuprinsul citatiei.