avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SAGA C: FREE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SAGA C: FREE

Buna seara! Am un program Saga C- free pe care am lucrat anul 2009. Anul acesta
am introdus tot trim 3 si cand am dat pe calcul impozit pe profit , la validare mi-a spus ca nu am intordus impozitul minim...ca trebuie actalizate datele. Am descarcat din Saga C actualizarea de date ( fara sa citesc ca aceasta actualizare este valabila doar pentru cei care au cumparat programul #-o) si mi-a aparut o fereastra in care mi se cere codul....date pentru cei ce au cumparat programul. bine-nteles ca am renuntat la operatiune. Tragedia este ca nu mai gasesc datele din 2009...:((Sunt in vre-un fisier? s-au sters la descarcare? Poate cineva sa-mi spuna? Cu multumiri, Aura
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 09:19, 10 Mai 2010
aura.radulescu a scris:

Multumesc mult pt. sfat. Am incercat si a mers. :thumbup: In situatia asta nu mai fac si inreg. 5112=413 Cec remis spre incasare, ci trec incasarea direct 5121=413. Cred ca este corect si asa. Sa va mai urez o zi buna, dupa toata tevatura de ieri seara, care a bulversat toata tara?Aura

Cu placere.

In legatura cu urarile, puteti sa imi urati un an bun, o sa avem cu totii nevoie. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare date din revisalul anterior in cel nou? MOSOR MOSOR :help:Am instalat toate versiunile ReviSal (04;05;06;07) plus ultima 5.0.6.010. Cum se face preluarea datelor din cel anterior? Deschid noul ReviSal si intru ... (vezi toată discuția)
Factura de avans niko 94 niko 94 Buna ziua, Avem o factura proforma, avans utilaje in 22.02.10, plata se face in 23.02.10 iar factura vine in 25.02.10.Cum se inreg. in conta: 1.plata av in ... (vezi toată discuția)
Nu am voie sa incasez facturile cu cec sau bo? mulinita mulinita Am un magazin cu vanzare en detail de produse electronice.De regula vand cu factura si emit bon de casa.Se intampla insa sa vand si catre firme care nu ... (vezi toată discuția)