Buna ziua.
Am avut un accident cu diatrugere 75% a masinii pentru care am o polita Casco Asirom.Cauza a fost atipirea la volan
Ma intereseaza cum ma va despagubi Asirom, sau daca conteaza ca am atipit la volan.
Cu stima
E bine sa recititi clauzele contractuale pentru a vedea exact de riscuri sunt cuprinse in asigurare si ce excluderi aveti.
Din experienta va pot spune ca nu se despagubesc daunele produse de asiguratul care era sub influenta alcoolului ( asa ca , e bine ca sa fi atipit "treaz"!:D); cazurile de auto-accidentare, situatiile in care asiguratul a predat vehiculul unei persoane care nu poseda permis de conducere si a avut un accident, inspectia tehnica expirata, si lista ar putea continua, excluderile, din orice contract de asigurare sunt trecute pe o pagina intreaga.#-o
Accident in strainatate
URIAS
Buna ziua,
Conduceam pe autostrada, am adormit la volan si m-am rasturnat.În urma impactului autocarul, care era fara pasageri, a fost avariat. Am asigurare ... (vezi toată discuția)
Dauna casco
katalin1030
Buna ziua,
Detin 2 polite Casco Full pentru un TIR,mai exact doua polite de asigurare full casco,una pe capul tractor,iar una pe semiremorca si le platesc de ... (vezi toată discuția)