avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire Casco Asirom
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire Casco Asirom

Buna ziua.
Am avut un accident cu diatrugere 75% a masinii pentru care am o polita Casco Asirom.Cauza a fost atipirea la volan
Ma intereseaza cum ma va despagubi Asirom, sau daca conteaza ca am atipit la volan.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: asddsa , utilizator 14:38, 26 Mai 2010
Este un risc asigurat pt. care v-ati facut o polita CASCO. Deci trebuie sa fiti despagubit. Succes!
E bine sa recititi clauzele contractuale pentru a vedea exact de riscuri sunt cuprinse in asigurare si ce excluderi aveti.
Din experienta va pot spune ca nu se despagubesc daunele produse de asiguratul care era sub influenta alcoolului ( asa ca , e bine ca sa fi atipit "treaz"!:D); cazurile de auto-accidentare, situatiile in care asiguratul a predat vehiculul unei persoane care nu poseda permis de conducere si a avut un accident, inspectia tehnica expirata, si lista ar putea continua, excluderile, din orice contract de asigurare sunt trecute pe o pagina intreaga.#-o
Va multumesc mult. pt. raspunsuri
Doamne ajuta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in strainatate URIAS URIAS Buna ziua, Conduceam pe autostrada, am adormit la volan si m-am rasturnat.În urma impactului autocarul, care era fara pasageri, a fost avariat. Am asigurare ... (vezi toată discuția)
Accident mortal; daune alinaradu23 alinaradu23 Buna ziua, Un autoturism cu doi pasageri a patruns pe contrasens lovind grav un altul, in urma accidentului pasagerii din primul autoturism au decedat, in ... (vezi toată discuția)
Dauna casco katalin1030 katalin1030 Buna ziua, Detin 2 polite Casco Full pentru un TIR,mai exact doua polite de asigurare full casco,una pe capul tractor,iar una pe semiremorca si le platesc de ... (vezi toată discuția)