avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
r.gabi a scris:
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Inteleg faptul ca v-ati lamurit.Avocatul poate da si consultatii juridice scrise.
Daca prin absurd ceea ce a scris avocatul pe hartie este gresit si clientul este retinut la punctul de trecere al frontierei, avocatul va raspunde.
Clientul poate fi considerat de buna credinta din moment ce a primit o consultatie scrisa cu stampila aplicata.
Cum spuneam...pentru linistea clientului...
avocat Claudiu Lascoschi
Cred ca este relevanta asumarea unei raspunderi pentru o eventuala greseala profesionala a avocatului.
Dupa o eventuala arestare,in cazul acestei eventuale greseli despre care faceti vorbire,cum si fata de cine raspundeti ?
Dupa parerea mea ar fi vorba de culpa clara.Raspunderea avocatului ar fi fata de client.
Trope, nici macar nu am insinuat asa ceva.
Dle.avocat,in ce mod ?
Suferiti consecintele legale in locul clientului ?
Vi s-au citat interventiile dvs,nu aveti cum sa le tagaduiti si nici cum sa le eludati in vreun fel,deci acestea nu pot fi "insinuari".
Tocmai dvs,in calitatea pe care o aveti,ar trebui sa va cantariti afirmatiile,nu sa raspundeti ,pentru a da raspunsuri, pentru ca" tenacitatea" dvs,neinsotita de dovezi,nu stiu daca nu dovedeste decat contrariul celor dorite de dvs.
Dvs.apreciati...