avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suspendare

anul acesta am fost condamnat la 3 ani cu suspendare si 2 ani de reabilitare.As dori sa stiu dak pot parasii tara sa plec in italia.va multumesc
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Inteleg faptul ca v-ati lamurit.Avocatul poate da si consultatii juridice scrise.

Daca prin absurd ceea ce a scris avocatul pe hartie este gresit si clientul este retinut la punctul de trecere al frontierei, avocatul va raspunde.
Clientul poate fi considerat de buna credinta din moment ce a primit o consultatie scrisa cu stampila aplicata.
Cum spuneam...pentru linistea clientului...

avocat Claudiu Lascoschi

Cred ca este relevanta asumarea unei raspunderi pentru o eventuala greseala profesionala a avocatului.
Dupa o eventuala arestare,in cazul acestei eventuale greseli despre care faceti vorbire,cum si fata de cine raspundeti ?
Nu, nu ai scris, dar ...

Nu opozabilitatea intereseaza, ci faptul ca persoana are ceva scris cu stampila de la avocat.
Daca are o hartie scrisa are mai mare liniste si siguranta.

Cu o hartie scrisa si stampilata de un avocat are mai mare liniste si siguranta aproape ca inseamna opozabilitate! Cel putin, asta pare sa insinuezi!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
trope_doi, utilizator
r.gabi a scris:

Inteleg faptul ca v-ati lamurit.Avocatul poate da si consultatii juridice scrise.

Daca prin absurd ceea ce a scris avocatul pe hartie este gresit si clientul este retinut la punctul de trecere al frontierei, avocatul va raspunde.
Clientul poate fi considerat de buna credinta din moment ce a primit o consultatie scrisa cu stampila aplicata.

avocat Claudiu Lascoschi

Cred ca este relevanta asumarea unei raspunderi pentru o eventuala greseala profesionala a avocatului.
Dupa o eventuala arestare,in cazul acestei eventuale greseli despre care faceti vorbire,cum si fata de cine raspundeti ?

Dupa parerea mea ar fi vorba de culpa clara.Raspunderea avocatului ar fi fata de client.

Trope, nici macar nu am insinuat asa ceva.

r.gabi a scris:

avocat Claudiu Lascoschi

Dupa parerea mea ar fi vorba de culpa clara.Raspunderea avocatului ar fi fata de client.

Trope, nici macar nu am insinuat asa ceva.

Dle.avocat,in ce mod ?
Suferiti consecintele legale in locul clientului ?
Vi s-au citat interventiile dvs,nu aveti cum sa le tagaduiti si nici cum sa le eludati in vreun fel,deci acestea nu pot fi "insinuari".
Tocmai dvs,in calitatea pe care o aveti,ar trebui sa va cantariti afirmatiile,nu sa raspundeti ,pentru a da raspunsuri, pentru ca" tenacitatea" dvs,neinsotita de dovezi,nu stiu daca nu dovedeste decat contrariul celor dorite de dvs.
Dvs.apreciati...
Exista sau nu raspundere profesionala?
Raspunsul presupun ca il cunoasteti.
Fiind vorba de o culpa dovedita mie lucrurile imi par clare.
In aceasta ipoteza situatia este diferita fata de un proces unde lucrurile pot avea solutii diferite.

Alte discuții în legătură

Uzacapare alex197908 alex197908 buna am cerut un teren pe legea 18 dar inca nu a venit comisia sa l puna in posesie , mentionez ca acel teren a fost folosit de tata pana acu 3 ani cand a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contra unui avocat ContSters172664 ContSters172664 [b]Pe data de 28 Septembrie2010,am vorbit cu un avocat cu privire la un caz de succesiune si mi-a spus sa vin pe 30 Septembrie 2010,la biroul sau si am ... (vezi toată discuția)
Buna! am întrebări despre consultatie cu unui avocat penal. ... alvarezmateo alvarezmateo Buna! Am întrebări despre consultatie cu unui avocat penal. 1. Este posibil să primesc consultatie anonima fără a-mi da numele și adresa? 2. ... (vezi toată discuția)