avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Cititi articolele publicate de Avocatnet.ro?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Cititi articolele publicate de Avocatnet.ro?

Ne-ar interesa parerea dvs. cu privire la calitatea articolelor, ce ar trebui sa schimbam la articolele publicate, despre ce v-ati dori sa incepem sa scriem ori sa scriem mai des, etc.

Incercam sa schimbam in bine atat politica editoriala cat si fata avocatnet.ro, astfel incat orice parere (buna sau rea) este utila pentru ca ne-am dori sa intelegem cu adevarat care sunt punctele care atrag oamenii catre articolele publicate de noi si care sunt punctele care ii fac sa nu mai citeasca.

Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:53, 6 Mai 2011
sunt bune editorialele..articolele ..mai ales, dar pentru studenti...
in plus, administratorii..."par" superiori:(

iar "scriitorii" vorba lu... Lasco- dom Semaca:D...", fac recenzii - pe tema - dupa buget

avocat Milica Damian
:bully:
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
ContSters141118, utilizator
@elga: comentariile sunt, si ele, urmarite de cineva din echipa noastra si incercam sa filtram tot ce se poate filtra. De multe ori insa, numarul ne depaseste.

@adrian: in multe cazuri, proiectele despre care scriem sunt date publicitatii "pe surse". Foarte putine institutii din Romania isi respecta obligatia de a face publice proiecte importante pentru dezbatere publica, respectand astfel termenul impus de lege pentru dezbaterea in cauza. Asa ca atunci cand avem unde sa va trimitem, o facem. De cele mai multe ori insa, din pacate, singura dezbatere publica asupra unui proiect de lege se realizeaza doar aici, pe Avocatnet.ro.

@ilica: va multumesc pentru observatii. :)
Trebuie sa recunosc ca articolele sunt de calitate , toti cei care scriu , editand subiecte interesante si dand dovada de profesionalism.
Apreciez varietatea subiectelor si mai mult , faptul ca majoritatea dintre acestea incita la comentarii , la dezbateri intre membrii forumului si nu numai.
Lucrurile bine facute , dar mai ales , cele facute cu profesionalism , merita toate laudele.
Viata pe care o traim este atat de complexa , incat ea va naste intotdeauna teme de dezbateri reale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statistici avocatnet.ro pentru primele 5 luni ale anului Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, In primele 5 luni ale anului 2011, iata cateva cifre care au marcat evolutia comunitatii noastre: - numar de membri nou-inregistrati: ~ 30.000 ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)
Cifre despre forumul avocatnet.ro - august 2011 Alin Popescu Alin Popescu In primele 7 luni si jumatate ale anului (cifrele sunt actualizate astazi, 17 august 2011), Forumul Avocatnet.ro a inregistrat urmatoarele cifre ... (vezi toată discuția)