Buna ziua!
As vrea sa stiu daca am dreptul sa imi dau demisia din functia de responsabil protectia muncii, de fapt denumirea este de secretar CSSM conform L 319.
Adica de fapt, daca e necesar sa imi dau demisia?...Pur si simplu nu mai vreau sa fiu deoarece (am abordat intr-un mesaj anterior problema discreditarii permanente si a hartuirii profesionale) sunt profesor si oricum nu am avut niciodata vreun beneficiu de aici, in cei 8 ani de cand ocup INALTA FUNCTIE. Scoala are ateliere deci nu e chiar floare la ureche, dar actele facute de mine au fost mereu ca la carte, conform ultimelor legislatii si NU MAI VREAU!...sa pierd timpul inutil pentru a face de fapt servicii directorului, care, dupa cate stiu eu, raspunde personal de asta.
Decizia a fost eliberata la 1 septembrie 2009, de obicei in fiecare an se elibereaza alta (desi e voie si la 2 ani), dar pur si simplu asa vreau eu, acum!
Trebuie sa imi motivez demisia? Si asta ce presupune, ca din momentul depunerii demisiei nu mai am obligatii? Sau dupa ce o vad aprobata?
Multumesc
PUteti sa depuneti la secretariatul directorului o "demisie" din functia de secretar CSSM.
Formularea ar fi ceva de genul:
" Va aduc la cunostinta demisia mea din functia de secretar CSSM incepand cu data de ......"
Nu este nevoie sa va motivati demisia din functie. Ar fi bine ca intr momentul depunerii demisiei si data inscrisa in demisie sa existe o mica perioada de timp (adica depuneti demisia la secretariat pe 6 mai dar demisionarea se face cu 14 mai).
Ca sa-i lasati un pic de timp sa gaseasca pe altcineva.