avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma noua sau numire administrator?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma noua sau numire administrator?

Va rog sa-mi spuneti dpdv a costurilor daca e mai rentabil sa-ti infiintezi o noua firma sau sa devii asociat si administrator al unei firme deja infiintate? Care e cea mai ieftina varianta:sau sa devii doar administrator?

Poti sa fii asociat si administrator al unei firme dintr-un judet diferit de judetul de resedinta sau trebuie sa ai macar viza de flotant in localitatea respectiva?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:38, 22 Noiembrie 2007
Cu placere dar fa o firma noua. Pentru siguranta ta;)
Salut!
Vreau sa imi infiintez o firma. Stie careva cum e mai bine : sa apelez la un avocat sau la o firma care se ocupa cu asa ceva? Puteti sa imi recomandati ceva? Conteaza si pretul dar conteaza si sa mearga lucrurile bine si sa ma consilieze bine.
2007mihai a scris:

o firma care se ocupa cu asa ceva?

ori e societate civila profesionala de avocati ori e ilegala...

Am inteles ca mai sunt unii care fac "ieftin" cu act constitutiv de o pagina. :))
Probabil d-asta e vorba cand spune de firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare firma prin asociere adrianzz adrianzz Am o firma din Mai 2010 care nu mai are activitate de vreo 6 luni nefiind suspendata.Pot avea vreo problema dpdv legal daca in aceasta firma ma asociez cu alta ... (vezi toată discuția)
Lnfiintarea unui srl micki_a micki_a Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma, respectiv un SRL si as avea nevoie de niste raspunsuri la urmatoarele intrebari: - daca sunt in maternitate este ... (vezi toată discuția)
Redenumire firma + schimbarea obiectului principal de activitate alexandra.gazda alexandra.gazda Buna ziua, este posibila schimbarea numelui si a codului CAEN a unei societati comerciale deja infiintate? Daca da, care sunt costurile fata de infiintarea ... (vezi toată discuția)