Problema mea este urmatoarea : tot mai multi proprietari din blocul in care locuiesc sunt nemultumiti de sistemul de repartitoare de caldura (costuri ff mari ,etc) si in consecinta dorim rezilierea contractului cu firma de repartitoare.Am inteles ca trebuie sa comunicam in scris conducerii asoc. de proprietari decizia noastra si sa facem o notificare catre firma care se ocupa cu calculul si citirea rep., in care anuntam demontarea repart.de la noi din apartament si renuntarea la serviciul de citire,calcul,etc.Daca nu se mai indeplineste conditia de 80% dintre proprietarii care accepta repartitoarele din nr total al propr.,atunci presedintele de bloc poate rezilia contractul cu firma respectiva..Va rog sa-mi dati doua exemple de modele pt rezilierea contractului(unul pe care sa-l dau presedintelui si altul pe care sa-l faca presedintele asoc catre firma respectiva..Va multumesc.
Cunosc cazul, dar trebuie sa discutati cu toti proprietarii din scara dvs (din cate stiu fiecare scara de bloc are bransament separat de termoficare) si vedeti cati sunteti in situatia de renuntare la acest nemaipomenit serviciu - nu asa tot mai multi dintre proprietari cunt nemultumiti... Ei, aici se pune problema. Toti ati investit niste sume destul de importante pentru a beneficia de acest serviciu. Acum ati constatat ca nu a fost chiar asa - in sensul ca unii chiar au crezut ca aceste repartitoare "dau" caldura, sau daca nu, macar prin montarea acestor dispozitive nu se va mai consuma energie termica...
Deci functie de cum hotarati, notificati presedintele as. prop. ca doriti sa renuntati la afacere si acesta va lua masurile necesare.
Daca nu va hotarati toti, este valabila comunicarea d-nei elga50. Ar fi bine sa fiti toti de acord cu o singura alegere!
Dar eu am pus o intrebare simpla in context.
De ce trebuie sa se renunte la acest serviciu daca mai sunt proprietari cu repartitoare, in conditiile in care cei care renunta la repartitoare nu mai platesc nimic pentru aceasta prestatie?
De ce trebuie sa alerge unul care renunta la repartitor la usa altuia care vrea sa ramana cu repartitorul si sa-l convinga sa renunte? Pen'ce? La ce-i foloseste?
Pausal sau contor?
Neiyre
Blocul in care locuiesc este racordat la reteaua de termoficare si pina in prezent plata in lista de intretinere pentru termoficare se constituia in baza ... (vezi toată discuția)