avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impunere cladiri persoane juridice
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impunere cladiri persoane juridice

In cazul unei cladiri scutite de la plata impozitului (proprietate publica a statului) dar care a inchiriat o suprafata de 0.5 mp unei firme pentru instalarea unui automat de cafea cum se procedeaza pentru impunerea acestei suprafete avand in vedere ca declaratia de impunere este cu valoarea toatala a cladirii?
Cel mai recent răspuns: Allynia , utilizator 10:57, 12 Mai 2010
Allynia a scris:

da...poate fi inchiriata

in declaratia de cladire persoane juridice imi apare valoarea totala a cladirii..pe mine ma intereseaza doar valoarea celor 0.5 mp inchiriati in scopuri economice
ceea ce nu stiu ( pt ca sunt noua pe juridic:"> ) este daca este obligatia lor sa-mi declare exact valoarea pe mp inchiriati..sau sunt obligata eu sa o deduc..cu toate ca prima varianta mi se pare cea corecta
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri liliionescu liliionescu Va solicit un punct de vedere cu privire la impozitul pe cladiri in cazul spatiilor inchiriate de la institutii publice. Exemplu: O firma de telefonie ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozit badryana badryana Cabinetele medicale individuale( medici familie) si Cabinetele stomatologice care functioneaza la o comuna si sunt chiriasi ai spatiilor unde functioneaza sunt ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale stan camelia stan camelia Buna seara! as dori sa aflu daca este de bine ce mi se intampla. Sunt CMI Stomatologic(deci PFA sa desfasoare activitati independente) si am sediul unde-mi ... (vezi toată discuția)