avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... declaratii pe venit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

declaratii pe venit

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sotul meu are1,725 ha teren arabil pe raza com. Dichiseni jud. Calarasi, dat in arenda la o societate. Pentru anul 2009 nu a luat nici produse nici bani, explicatia fiind aceea ca produsele s-au terminat iar contravaloarea lor urmeaza sa o primeasca (nu stiu cand). Astazi este ultima zi de depunere a declaratiilor si a solicitat adeverinta din care sa reiasa ca nu a primit nici produse nici bani; raspunsul a fost ca nu elibereaza astfel de adeverinte, mai sunteti cativa care nu ati luat banii; sa depuna declaratia cu suma cat ar fi trebuit sa ia , ca zilele acestea s-ar putea sa le plateasca. (ca sa vedeti cum se lucreaza la noi). in aceasta situatie sunt mai multe persoane, sotul meu are inca 2 veri care nici ei nu au luat.
intrebarea mea este: cui ma pot adresa in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: sandavasilescu , utilizator 20:54, 18 Mai 2010
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit pe venit din teren agricol arendat ancarapan ancarapan In ianuarie a.c. am arendat unei persoane fizice din comuna unde este terenul agricol pe baza unui contract de arenda inregistrat la primarie,plata arendei ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din arenda ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi explicati cum se calculeaza impozitul pe un venit din arenda , in situatia in care venitul este in bani, suma fixa aplicata ... (vezi toată discuția)
Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)