Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit autoturism vandut

Situatia este urmatoarea: am vandut masina in urma cu 9 ani (2001) fara sa fac niciun act, cu cate un martor de fiecare parte si cu promisiunea ca va veni sa facem acte, lucru care nu s-a intamplat. Am pastrat cartea de identitate a masinii in original. In anul 2006 am primit de la Politie o instiintare ca masina a fost radiata din circulatie de drept conform unei Ordonante a Guvernului deoarece nu s-a preschimbat talonul, luna trecuta am primit. la solicitarea mea, de la politie un certificat de radiere pe care scrie radiere de drept conform Ordonantei respective. La Primarie mi s-a spus ca trebuie sa platesc impozit in contiuare si ca trebuie sa duc masina la fier vechi. cum sa procedez pentru a nu mai plati impozit?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 16:35, 18 Mai 2010
Certificatul de radiere face dovada ca nu mai detineti masina si cu acest certificat, cei de la AFP ar trebui sa va stearga de la impozit masina. Faceti o cerere scrisa la care sa atasati acest certificat si trimjiteti cu posta. In 30 de zile va trebui sa va raspunda si atunci veti vedea in baza carui articol refuza radierea.
Succes.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de un impozit auto? 1denis 1denis Doresc sa scap de un impozit auto pe care trebuie sa-l platesc chiar daca autoturismul nu se mai afla la mine,acesta fiind vandut in vara anului 2006.Exista un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)