avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare firma

Buna , as dori sa stiu daca as vrea sa suspend firma , dar mai am de plata niste taxe catre stat se poate duce la sfarsit suspendarea daca nu sutn paltite la zi acele taxe..

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 09:54, 20 Mai 2010
stiu ca nu are legatura insa se accepta daca se inregistreaza debite la ANAF?
Regimul derogatoriu nu se aproba data soc inregistreaza datorii la ANAF !
aba812001 a scris:

eu.ro.lex a scris:

suspendarea temporara este posibila si fara plata la zi a datoriilor...

din cate stiu daca nu sunt achitate toate taxele la zi sau sunt declaratii nedepuse nu se poate obtine acel regim derogatariu care este solicitat pentru neplata impozitului forfetar.

la asta m-am referit eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar odishor odishor De la ce data nu se mai plateste impozitul forfetar: 1).de la data la care s-a eliberat certificatul constatator de catre RC, in care se atesta mentiunea de ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma administratia financiara octavian_adrian octavian_adrian Impozit forfetar nu se plateste incepind cu data mentionata in Incheierea judecatorului delegat, totusi nu pot face cerere pentru regim derogatoriu la ... (vezi toată discuția)