avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Raport de gestiune obligatoriu ?-rugaminte pentru un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Raport de gestiune obligatoriu ?-rugaminte pentru un sfat juridic

Este legal ca un magazin de desfacere cu amanuntul sa nu conduca Raport de gestiune ?
In speta este vorba despre un contract de comision intre doua persoane juridice.
1. Proprietarul marfii (beneficiar)
2. Magazinul de desfacere (prestator).
Este de asemenea corect ca situatia stocurilor sa fie tinuta doar cantitativ De catre beneficiar) si inventarul sa nu tina cont de miscarile valorice din perioada de referinta (fiind transmisa totusi in forma: VALOARE CALCULATA STOCURI / VALOARE REALA STOCURI), repet fara a se conduce un raport de gestiune care sa cuprinda total intrari/total iesiri si sa se coroboreze cu stocul initial respectiv stocul faptic de la momentul inventarului ?
Va multumesc,
Liana
Cum pot sa refuz plata "lipsei la inventar" ceruta de SC A ?
SC A a blocat plata comisionului. Din acest comision, pe langa salarii eu am de platit impozitele si TVA-ul aferent facturilor neincasate (de ex. luna trecuta-pentru trim 1/2010). Nu pot sa sustin aceste plati din alte surse si cei de la SC A refuza orice confruntare a documentelor.
Multumesc !
As putea primi si un sfat din punct de vedere juridic ?
:offtopic:
Voi muta subiectul Dvs la sectiunea Drept comercial -probleme juridice de afaceri - pentru a putea fi vazut de colegii juristi .
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal
Se poate, va rog sa primesc un sfat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Trebuie raport de gestiune?? denisa2011 denisa2011 buna ziua, la o covrigarie, productie, trebuie sa am raport de gestiune, programul nu-mi afiseaza nimic, cateva sfaturi.. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Aplicare tva 9% la stoc MIV MIV la 01.09 am in stoc faina, sunt un magazine en-gros, pe care o am in evidente intrata cu 24% tva. la 31.08 am facut un inventar. cum trebuie sa procedez de ... (vezi toată discuția)