SALUT ! imi puteti spune va rog daca cunoaste cineva bibliografia completa pentru admiterea la INM?legile le -am gasit pe site dar cartile care trebuie sa le citesc,ce autori,etc?
prea categoric cu verdictele astea(presupun ca daca esti judecator sau iti doresti sa fii e un lucru bun);) oricum am batut campii rau de tot si suntem pe aratura cu discutia asta:D
am citit toata tevatura si am ajuns la concluzia ca nu prea ati fost prin salile de judecata sa vedeti modalitati diferite de judecata uni judecatori care au profesia nu se stie de unde judeca intrun fel iar alti care ... judeca .... . Intrebarea de la care s-a plecat este infractiune chiar daca nu exista paguba. Daca vreti sa fiti magistrati treceti va rog cam 5 ani prin viata privata si pe urma prezentativa la examen puteti invata si 6 luni pentru ca experienta privata ajuta mult!
Bafta
Grile 2002-2003
felis
as vrea grilele care s-au dat la admitere INM in 2002-2003. poate sa-mi spuna cineva unde se pot gasi? daca se mai pot gasi pe undeva...;) (vezi toată discuția)