avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm

SALUT ! imi puteti spune va rog daca cunoaste cineva bibliografia completa pentru admiterea la INM?legile le -am gasit pe site dar cartile care trebuie sa le citesc,ce autori,etc?
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 09:13, 23 Noiembrie 2007
prea categoric cu verdictele astea(presupun ca daca esti judecator sau iti doresti sa fii e un lucru bun);) oricum am batut campii rau de tot si suntem pe aratura cu discutia asta:D
am citit toata tevatura si am ajuns la concluzia ca nu prea ati fost prin salile de judecata sa vedeti modalitati diferite de judecata uni judecatori care au profesia nu se stie de unde judeca intrun fel iar alti care ... judeca .... . Intrebarea de la care s-a plecat este infractiune chiar daca nu exista paguba. Daca vreti sa fiti magistrati treceti va rog cam 5 ani prin viata privata si pe urma prezentativa la examen puteti invata si 6 luni pentru ca experienta privata ajuta mult!
Bafta
am experienta in sala de judecata. nu 5 ani. ci putin peste un an dar destul cat sa imi fac o parere.

Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2007
Gavril, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile 2002-2003 felis felis as vrea grilele care s-au dat la admitere INM in 2002-2003. poate sa-mi spuna cineva unde se pot gasi? daca se mai pot gasi pe undeva...;) (vezi toată discuția)
Admitere barou 2015 burundy17 burundy17 Saluatre, Pentru ca doar ce ne-am \\"jucat\\" sansa pentru examenul de anul acesta, si pentru ca unii dintre noi ( cei 91% ) au picat, in cazul in care ne ... (vezi toată discuția)
De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere inm? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept ... (vezi toată discuția)