avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probe
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probe

In caz de divort, ce probe este indicat si pot solicita? Precizez ca este un copil minor la mijloc, este vorba de culpa sotului si sunt si bunuri care vor face obiectul unui partaj. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlad71 , utilizator 15:49, 13 Iunie 2007
Multumesc frumos! Am sa scriu cum se va solutiona! O zi buna!
Buna ziua!
A fost termenul si sotia a declarat ca e de acord cu "culpa comuna si lipsa motivatiilor" semnand astfel si o declaratie. A ramas sa se citeze din nou autoritatea tutelara (ea s-a mutat intre timp) si adusa martorul comun la termenul urmator. Probabil ca s-a lamurit ca nu o avantajeaza un proces lung care oricum se termina la fel. Nu se mai face ancheta sociala decat la ea. Probabil daca totul ramne asa la urmatorul termen (cu ancheta sociala depusa si martorul prezent sunt sanse sa se termine). Se mai poate ea razgandi? In mesajul anterior mi-ati spus ca nu o poate face de la un termen la altul, totusi avocata mea a observat ca ea nu prea e de acord cu divortul si a zis ca se poate intampla orice!
Faptul ca nu mai poate modifica cererea este o chestiune de procedura, iar ca se poate razgandi ea pentru sine este un aspect faptic, ce nu tine de drept.
Da, poate reveni de 10 ori, nu inseamna ca ii va profita. Dupa primul termen... #-o
Se mai poate schimba cursul procesului doar in cazul in care ambele parti considerati ca sunt sanse de impacare, atat.
Multumesc din nou pentru raspuns. Daca se poate ma lamuriti ce inseamna "nu ii va profita"? Adica nu va mai putea schimba ceva in instanta, daca o data a spus ca e de acord cu culpa comuna?
Adica nu ii va folosi, nu ii va servi la nimic...

Alte discuții în legătură

Acordare termen impacare bontzi bontzi Buna...dimineata!:) Ma aflu in situatia in care sotul meu a introdus actiune de divort, din culpa comuna, zice el. Suntem casatoriti de un an jumatate si avem ... (vezi toată discuția)
Divortz cu minor petros petros buna ziua! fratele meu este insurat de 15 ani iar copilul rezultat din casatorie are 14 ani. sotia lui a intentat actiunea de divort, dar dupa cum stau ... (vezi toată discuția)
Divort rapid posibil? dorin_bi dorin_bi Buna ziua Pe scurt situatia este urmatoarea: - reclamanta doreste divortul din culpa comuna, incredintarea minorului, pastrarea numelui si 50% din ... (vezi toată discuția)