avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probe
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probe

In caz de divort, ce probe este indicat si pot solicita? Precizez ca este un copil minor la mijloc, este vorba de culpa sotului si sunt si bunuri care vor face obiectul unui partaj. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlad71 , utilizator 15:49, 13 Iunie 2007
Buna ziua!
Ieri a fost si (ultimul sper!) termen.
Dupa cum ma asteptam fosta sotie a incercat tot posibilul sa lungeasca procesul. In ultima instanta a convins martorul comun sa nu vina (era mai mult o cunostinta a ei). Dar am gasit repede pe altcineva care a depus marturie (din ce am inteles e mai mult martor pt. incredintarea minorului decat pt. divort). A spus ca ea poate intretine copilul, ca are grija de el etc... A mai spus ca stie de la ea ca a mai incercat sa se impace, iar de la mine ca nu mai avem nici o sansa impreuna. Judecatorul a mai intrebat daca ne mentinem declaratiile de la termenul anterior (culpa comuna) si amandoi am spus ca da.

A ramas in pronuntare... avocata mea mi-a zis ca ar exista o sansa mica sa se respinga pt. ca martorul a declarat ca ea a mai incercat sa se impace. Cu ancheta sociala facuta, martorul audiat si declaratiile noastre ca ne mentinem pozitia chiar se mai poate intampla asa ceva? In cateva zile se pare ca voi afla dar... deja ideea de a o lua de la capat e mai mult decat pot gandi!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare termen impacare bontzi bontzi Buna...dimineata!:) Ma aflu in situatia in care sotul meu a introdus actiune de divort, din culpa comuna, zice el. Suntem casatoriti de un an jumatate si avem ... (vezi toată discuția)
Divortz cu minor petros petros buna ziua! fratele meu este insurat de 15 ani iar copilul rezultat din casatorie are 14 ani. sotia lui a intentat actiunea de divort, dar dupa cum stau ... (vezi toată discuția)
Divort rapid posibil? dorin_bi dorin_bi Buna ziua Pe scurt situatia este urmatoarea: - reclamanta doreste divortul din culpa comuna, incredintarea minorului, pastrarea numelui si 50% din ... (vezi toată discuția)