avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare???

Buna ziua,

Va rog foarte mult sa ma ajutati intr-o problema destul de delicata...am ajuns in culmea disperarii. Mama mea doreste sa ma dea afara din casa cu sotia si copilul de 7 luni, pe motiv ca sotia ar fi intretinut relatii sexuale cu tatal meu si ar fi primit bani. Cu totii stim ca nu e adevarat, dar probabil asta e sigura cale prin care d-ei vreasa 'scape" de noi. Ceea ce este destul de frustant, caci locuim in case separate dar in aceeasi curte si am contribuit la constructia casei, am investit timp lucrand cu tatal meu la firma proprie pentru a avea bani sa se construiasca aceste case (mama e pensionata pe caz de "boala"). Acesta este domiciliul meu si al sotiei de ani buni, nu putem pur si simplu pleca...colac peste pupaza sunt si in preaviz. Nu stiu ce se intampla cu ea, pur si simplu nu accepta adevarul, se leaga de faptul ca sotia e 'moldoveanca" si a devenit violenta (mi-a batut sotia cand nu eram acasa) plus ca inventeaza lucruri, pot ziceca e chiar paranoica. Ne distruge psihic. Va rugam ajutati-ne!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:16, 28 Mai 2010
Precizati cine este proprietarul imobilului in care locuiti pentru a primi un raspuns complet.
Proprietarii sunt parintii mei. Multumesc.
In aceasta situatie veti putea fi evacuat numai in baza unei hotarari definitive si irevocabile de evacuare.Atentie! actiunea trebuie promovata de ambii parinti, nu numai de mama, pentru ca ambii sunt coproprietari.
va multumesc. stiti cumva cum imi pot apara sotia in caz ca mama va deveni iarasi violenta? mi-e teama sa nu fac vreo prostie la nervi.
Explicandu-i mamei dvs. ca in situatia in care va continua , sotia dvs. va formula o plangere penala impotriva acesteia.

Alte discuții în legătură

Cum poate fi dus la un control psihologic o persoana fara acordul sau Aida@ Aida@ Tatal meu se trage dintr o familie de alcolisti foarte agresivi ( ca si exemplu fratele tatalui meu o alerga prin curte pe sotia acestuia cu toporul). Tata ... (vezi toată discuția)
Bataie, posibil divort, copii majori mariuca_25 mariuca_25 Buna ziua! Am 24 ani, o sora de 20 ani. Parintii mei nu au avut o casnicie prea fericita. Eu sunt casatorita, dar in divort, m-am intors la parintii mei acasa ... (vezi toată discuția)
Concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa giogio giogio nu mai pot suporta ca mama mea sa fie batuta de concubin si alungata din propria ei casa ne ameninta daca incercam sa vindem casa ne foc ne ia capetele si ... (vezi toată discuția)