Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare???

Buna ziua,

Va rog foarte mult sa ma ajutati intr-o problema destul de delicata...am ajuns in culmea disperarii. Mama mea doreste sa ma dea afara din casa cu sotia si copilul de 7 luni, pe motiv ca sotia ar fi intretinut relatii sexuale cu tatal meu si ar fi primit bani. Cu totii stim ca nu e adevarat, dar probabil asta e sigura cale prin care d-ei vreasa 'scape" de noi. Ceea ce este destul de frustant, caci locuim in case separate dar in aceeasi curte si am contribuit la constructia casei, am investit timp lucrand cu tatal meu la firma proprie pentru a avea bani sa se construiasca aceste case (mama e pensionata pe caz de "boala"). Acesta este domiciliul meu si al sotiei de ani buni, nu putem pur si simplu pleca...colac peste pupaza sunt si in preaviz. Nu stiu ce se intampla cu ea, pur si simplu nu accepta adevarul, se leaga de faptul ca sotia e 'moldoveanca" si a devenit violenta (mi-a batut sotia cand nu eram acasa) plus ca inventeaza lucruri, pot ziceca e chiar paranoica. Ne distruge psihic. Va rugam ajutati-ne!
tot e bine ca aveti case, intrari separte si puteti evita pe cat posibil, certurile.
nu va poate evacua decat daca isi da si tatal dvs acordul, in schimb , daca plecati din casa e f greu de revenit.
poate daca depuneti plangere penala, mama se va potoli. (ma mir cum nasterea unui nepotel nu a mai imbunat-o pe mama dvs).
In primul rand, faceti un contract de comodat cu tatal pe casa in care stati, sub 3 ani durata.
Apoi, trimiteti-i o scrisorica mamei (stiu ca stati in aceeasi curte, dar are lata greutate si va constituiti si probe) in care ii spuneti ca ati contactat un avocat si ca la prima noua iesire impotriva familiei dv. ii faceti plangere.
Anexati si copie xerox a contractului si, daca e cazul, vreo poza a sotiei batute.

Evitati apoi o perioada contactele cu ea si sperati ca se va linisti. Sigur, e posibil sa o enervati mai tare, insa macar aveti acoperire legala. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi dus la un control psihologic o persoana fara acordul sau Aida@ Aida@ Tatal meu se trage dintr o familie de alcolisti foarte agresivi ( ca si exemplu fratele tatalui meu o alerga prin curte pe sotia acestuia cu toporul). Tata ... (vezi toată discuția)
Bataie, posibil divort, copii majori mariuca_25 mariuca_25 Buna ziua! Am 24 ani, o sora de 20 ani. Parintii mei nu au avut o casnicie prea fericita. Eu sunt casatorita, dar in divort, m-am intors la parintii mei acasa ... (vezi toată discuția)
Concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa giogio giogio nu mai pot suporta ca mama mea sa fie batuta de concubin si alungata din propria ei casa ne ameninta daca incercam sa vindem casa ne foc ne ia capetele si ... (vezi toată discuția)