As dori sa stiu care este actul legislativ care reglementeaza instalarea si folosirea camerelor de supraveghere in locatii publice. In speta este vorba despre un caz de furt in interiorul unui bar, in care existau camere de supraveghere, dupa depunerea plangerii catre Politie, s-a facut vizionarea inregistrariii video in prezenta partii vatamate, a proprietarului locatiei si a 2 agenti de politie. Ulterior reprezentantul Politiei, agentul care se ocupa de plangere a spus ca Proprietarul a refuzat si a distrus (#-o sters ) inregistrarea video care initial era proba concludenta cu furtul respectiv, agentul de politie afirmand ca patronul locatiei nu poate fi obligat sa dea Politiei copie dupa respectiva inregistrare. Ce se poate face, caci incidentul s-a produs in sept-oct 2009, apoi au urmat declaratiile subsemnatului, iar cei doi hoti au parasit tara, iar de la Politie nu s-a mai primit nici un raspuns.
Furt
marius_cerbu
Maica-mea a fost victima unui furt dintr-o farmacie; atunci cand a vrut sa plateasca hotul i-a smuls banii si a fugit.Aveti vreun sfat despre ce trebuie facut ... (vezi toată discuția)
Jefuita in banca
haiducu31
am fost jefuit in incinta unei banci in timp ce stateam la coada la un ghiseu. As dori sa va intreb daca banca e raspunzatoare pt ceea ce mi s-a intamplat, ... (vezi toată discuția)