avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot sa-mi ia sugaru de 2 luni daca divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot sa-mi ia sugaru de 2 luni daca divortez

buna ziua!am si eu o problema nu prea ma mai inteleg cu sotul meu si as vrea sa stiu dak el ar putea sa imi ia fata de 2 luni dak s-ar ajunge la divort.tin sa mentionez k eu momentan nu am nici un venit iar soacra cu care stau in casa are niste probleme cu depresiile?are sotul meu posibilitatea sa imi ia fata??va rog raspundeti-mi.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 16:01, 5 Iunie 2010
problema este ca el mi-a zis ca daca ne despartim el imi va lua copilul.iar asta nu voi suporta
mikiank a scris:

problema este ca el mi-a zis ca daca ne despartim el imi va lua copilul.iar asta nu voi suporta

Achiesez la cele spuse mai sus de distinsii colegi.
Avand in vedere ca minorul are doar 2 luni,sansele ca acesta sa ii fie incredintat sotului in caz de divort,sunt aproape nule.La aceasta varsta,copilul are nevoie in permanenta de mama.
In orice caz,la incredintarea minorului,instanta are in vedere interesul copilului,care primeaza in fata altor aspecte.Nu se tine cont doar de situatia/conditiile materiale ale parintilor.
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
luiza2008, utilizator
Ati mai postat aceasta problema si pe alt topic, astfel incat nu voi repeta cele postate acolo. Va recomand sa nu mai postati aceeasi problema pe mai multe topicuri. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat! roxi_roxana roxi_roxana Buna ziua ,as dori daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema! Am avut prima infatisare la tribunal cu fostul sot,ptr drept de vizita,minora are 1an,iar acum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)
Sotul meu violent ma ameninta ca imi ia fetita de numai 8 luni daca vreau sa divortez de el brya_deea brya_deea buna seara! ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi? st o mamik disperata, dak pot sa zic asa, din kuza sotului meu kre ar vrea sa-mi ia fetita.bebe meu are 8 ... (vezi toată discuția)