avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinul. Rea vointa.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinul. Rea vointa.

Buna ziua.Locuiesc la etajul 7 al unui bloc cu 8 etaje. Am mari probleme la baie din cauza vecinului de la etajul 8,tavanul este ud numai atunci cind vecinul foloseste cada (de 3-4 ori pe saptamana),varul a cazut din tavan,am facut mucegai,degeaba sterg si repar.:(( Am fost si-am discutat cu dansul dar nu are nicio treaba sa repare sau sa faca ceva, se scuza elegant si spune ca-si repara:P Nu trebuie decit sa puna niste silicon intre cada si perete si sa nu mai curga apa din cada pe la supraplin cind face baie .Problema este de 1 an si jumatate! Ce-as putea face sa-l determin sa-si repare?#-o Ultima data i-am spus ca de cate ori tavanul este ud am sa-i torn ulei ars pe usa.:D. Va multumesc anticipat pt raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:51, 6 Iunie 2010
Corect. Asigurarea mi se pare si mie cea mai potrivita pentru a nu ajunge in instanta unde va puteti judeca luni de zile, va trebuiesc martori, dovezi...
Indiferent ca-i curge pe langa sifon, cada ... este de datoria lui sa repare.
Faceti-va asigurare si invatati-l minte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare legata de a da in judecata/a trage ... mona7279 mona7279 Buna ziua! Am o intrebare legata de a da in judecata/a trage la raspundere un vecin. Acum ceva timp m-am trezit cu tavanul din sufragerie ud, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Instalatorul asociației mi-a spart tavanul Andreea0429 Andreea0429 De cateva luni de zile ma confrunt cu o problemă cu asociația. Locuiesc la etajul 2 iar vecinilor de mai jos le-a aparut umezeala pe tavanul din baie. ... (vezi toată discuția)