avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare

Buna ziua tuturor. Am si eu niste nelamuriri in legatura cu un prieten care se afla acum in arestul politiei Focsani. Acesta, in timpul minoritatii, i-a placut sa faca numai fapte penale. Am intrat pe internet la Judecatoria Focsani si i-am gasit dosarele.
Linkurile de mai jos reprezinta dosarele:

[ link extern ] *

[ link extern ] *

[ link extern ] *

Acum rugamintea mea este daca vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva daca are sanse sa scape de inchisoare!!! Sau daca se mai poate face recurs.
Orice raspuns este bine venit. Sau mai bine zis, ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Robeert , utilizator 19:45, 21 Aprilie 2012
Buna seara. As avea inca o intrebare ( imi cer scuze, cred ca am devenit sacaitor ).
Tot despre aceasta condamnare este vorba:
s-au judecat toate dosarele si are urmatoarele pedepse:
Anul cu suspendare, 1 an, 1 an si 2 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 8 luni si ultima de 2 ani. Intrebarea mea daca nu va suparati este: la contopire se adauga pedeapsa cea mai grea ( in cazul lui 2 ani + 1 an cu suspendare ) si in total va face 3 ani, sau si anul cu suspendare se baga la un loc cu celelalte pedepse si ramane la 2 ani pedeapsa cea mai mare )? Aici nu pricep. Anul cu suspendare se baga separat si va face 3 ani sau se " amesteca " la un loc cu celelalte pedepse si ramane la pedeapsa maxima de 2 ani? Si altceva: e posibil sa i se aplice si vreun spor?
Multumesc si imi cer scuze daca am devenit sacaitor.
Astept raspunsuri.
Multumesc inca o data.
Buna seara. Victorieeeee! A fost pus in libertate ( liberare conditionata ). Pe data de 17.04.2012 s-a liberat conditionat. Deci, a avut de executat 3 ani. A executat 1 an si 11 luni.
S-a liberat conditionat + castigul de munca. Vreau sa spun ca foaia cu rapoartele negative ( rele ) a fost " Alba ", iar cea cu rapoarte pozitive ( bune ) a fost completata. A fost detinut " exemplu ". S-a luminat casa cand a venit. Mii de multumiri tuturor care au raspuns si scuze daca am fost sacaitor. Doamne ajuta sa ramana pentru totdeauna in libertate. :dance3: =D>
Felicitari pentru "victorie", desi eu cred ca greul deabea acum urmeaza. Avand in vedere cate dosare a avut intr-un timp foarte scurt va fi nevoie de multa munca din partea voastra sa nu comita iarasi alte fapte de ordin penal care de data asta vor cantari mult mai greu pe umerii lui.
Dingo25 a scris:

Felicitari pentru "victorie", desi eu cred ca greul deabea acum urmeaza. Avand in vedere cate dosare a avut intr-un timp foarte scurt va fi nevoie de multa munca din partea voastra sa nu comita iarasi alte fapte de ordin penal care de data asta vor cantari mult mai greu pe umerii lui.

Sunt de acord cu dumneavoastra. Aveti dreptate. Mai ales ca s-a liberat conditionat si nu i s-a dat nici un spor. Doamne ajuta sa ramana pe calea cea buna. Speram sa-i fie invatatura de minte si sa nu mai comita asemenea fapte penale ca fereasca Dumnezeu, cel putin 5 ani il poate astepta ( din ce am citit ). :whistle:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea unei pedepse alexandra15 alexandra15 Buna seara am sa va explic mai pe larg cazul , daca puteti va rog sa imi dati un sfat Sotul meu cand era minor a primit o condamnare din care a executat o ... (vezi toată discuția)
Pot obtine o suspendare ? ContSters262966 ContSters262966 am un dosar bagat in tribunal din luna mai, pentru un furt de fier vechi cu o paguba de 500 de lei ,am fost impreuna cu alt baiat , eu acum nu sunt in tara ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa kta16 kta16 Buna ziua! Pe 21.03.2012 o cunostinta a primit urmatoarea pedeapsa (postez exact cum am gasit pe site-ul judecatoriei): Solutie: 1.1. Condamnă inculpatul X ... (vezi toată discuția)