Buna seara. Am o problema mareeeeeeeeee. De doua nopti locatarii din blocul de via-a-vis au montat un reflector care bate exact in geamul meu. Bate extraordinar de tare, patrunde si prin jaluzele, cred ca este cu halogen sau ceva de genul acesta. Unde pot afla daca este normal sau sa ii pot forta sa il reorienteze?! Sa il monteze pe blocul meu i sa le bata lor in geamuri. Va rog mult ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac. Sunt disperata pt ca nu pot dormi noaptea. Va multumesc mult!
Da!
Asoc. de proprietari este o entitate si acea entitate nu este afectata direct de acel "far". Daca era vorba de Asoc. de locatari din care faceti parte dvs. era altceva, dar si in acest caz este de discutat eficienta interventiei.
Deci, revin si sustin interventia directa a dvs. si daca mai sunt vecini de-ai dvs. afectati atunci si ei sa mearga sa faca plingere la primarie.
Nu am vazut niciun asemenea "reflector" montat de primarie.
Insa daca va deranjeaza asa de tare puti face o reclamtie la ANPC (Protectia Consumatorului) la sediul Comisariatelor Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor.
Poate ajungeti la intelegere si schimba "reflectorul" cu un led de iluminare stradala.
Mamaaa ce raspuns! Saracul om ar fi multumit sa schimbe reflectorul cu un led, insa nu s-a decis la culoare. Va pricepeti d-na avocat, ne-ati lasat lampa, pardon led...
Nu e cazul sa fiti ironic. Vad ca de ajutor nu puteti fi oricum. Puteati sa cititi printre randuri si sa observati ce am vrut sa spun -fara o sesizare problema nu se rezolva de la sine.
Oricum spre informarea dumneavoastra ledul de iluminare stradala este o varianta pentru iluminatul stradal prin care se obtine un iluminat de calitate, uniform si directionat unde trebuie, creste gradul de confort al cetateanului si siguranta circulatiei.
Buna seara,
Revin cu noi detalii din poveste. Asociatia de proprietari din care fac parte este comuna. Asa ca au spus ca vor face o plangere la Primarie. Eu oricum am trimis un email la cei care se ocupa cu iluminatul public si astept un raspuns sau o rezolvare. Daca nu se va face nimic il voi sparge si cu asta basta. Mentionez ca locuiesc in Navodari, jud. Constanta. Voi reveni!