Saptamana viitoare sunt convocat(printr-un convocator) la o comisie disciplinara.
Pot cere firmei ca cercetarea care se va face sa fie inregistrata in prezenta a 2 martori pentru a fi folosita intr-un viitor proces pe care il voi deschide impotriva firmei(deoarece consider ca se comite un abuz asupra mea)?Sau pot cere dactilografierea discutiilor ce vor avea lor la comisia disciplinara?
Dupa ce voi fi tras la raspundere pot contesta sanctiunea deoarece nu s-a respectat intru totul procedura disciplinara(spre exemplu eu nu am primit referatul intocmit,ci doar direct convocatorul,nu am stiut ca mi s-a facut referat)?
Am si eu aceeasi problema deocamdata mi s-a spus k o sa fiu bagata in comisia disciplinara...nu am primit nimic doar aseara am fost intrebata daca am fost instiintata,la care am negat...si mi-a zis k o sa fie sapt viitoare si asta a fost tot.Tin sa spun k nu am primit nici o sanctiune pana acum asta se face din faptul k nu am semnat un avertisment final in care era specificat k mi se va desface contractul de munca la urmatoare abatere(astea fiind minusurile si plusurile de la casa...specific ca sunt casiera la un hipermarket).Va multumesc
Ca sa fiti convocata la comisia de disciplina ar trebui sa primiti o convocare in acest sens .. convocarea trebuie sa cuprinda obiectul, data, ora si locul intrevederii.
In lipsa acestei convocarii, decizia de sanctionare este lovita de nulitate absoluta.