avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare?

buna ziua.am fost angajat la un magazin de electronice ca sef de magazin,si aveam o sub alterna care incasa banii si facea facturile,eu ocupandu-ma de marfa si de asistenta clientilor.am 10 clase.patronul mi-a dat voie sa dau marfa doar cu buletinul si cu contract.acum nu mai lucrez acolo.am incheiat un stoc,a iesit cu lipsa 5000 lei.acum sunt cercetat pentru delapidare.banii reies din contracte dar clientii nu au mai pplatit..acum am doua intrebari

1.nu ar trebuii sa fie cercetata si colega?
2.ma incadrez in sfera acestei infractiuni?

va multumesc.o zi reusita.
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 20:36, 17 Iunie 2010
Achitati diferenta pe baza de chitanta , ca sa puteti dovedi ca sunteti de buna credinta .
Ratele clientilor pe produsele vandute in numele persoanei juridice , trebuie recuperate de la acestia , nu de la dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt combustibil auto cosmin123456 cosmin123456 Buna ziua . In urma cu cateva zile am luat proasta decizie de a ajuta un prieten la greu (mentionez ca eram ultima lui sansa pt a nu-si pierde casa) si am ... (vezi toată discuția)
Furt Cristina Ifrim Cristina Ifrim Stimati colegi d epe forum, daca un angajator descopera ca un salariat fura din unitate si nu doreste sa cheme Politia dar il cerceteaza disciplinar poate ... (vezi toată discuția)
Delapidare andrea1414 andrea1414 un gestionar,vinde marfa cu acordul verbal al firmei,doar pe baza de facturi fiscale,in rate.clinetii nu platesc ratele.acesta este cecetat de delapidare.nu ... (vezi toată discuția)