avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motiv divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motiv divort

Intrebare: Este motiv serios de divort lipsa relatiilor conjugale de peste patru luni?Sotul meu nu vrea.ce parere aveti?ajutati-ma cu un sfat,va rog#-o
Cel mai recent răspuns: limoncello , utilizator 12:01, 19 Iunie 2010
Daca exista dragoste intre parteneri, sau cel putin atracţie sexuala, nu trebuie ca acest ritual sa fie inceput la o anumita ora, sa fie comandat de unul dintre parteneri, intr-un anume loc...va veni de la sine...Motivatia mi se pare puerila...parerea mea! ;)
Multumesc.Exact asa gandesc si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul ca moft DavidR DavidR Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca in situatia mea divortul cerut de sotie va fi considerat un moft de catre judecator, sau nu. Faptele sunt urmatoarele: ... (vezi toată discuția)
Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort fiecare sasi vada de viata lui Elena lenuta antonia Elena lenuta antonia Sotul vrea sa ne despartim dar fara divort eu va trebui sa plec de aici unde locuiesc .locuiesc cu mama lui(soacra)avem si un copil impreuna el este mai mult ... (vezi toată discuția)
Nedivortati, nu am parte de copilul nostru, minor fiind Cristian_Gabriel Cristian_Gabriel Buna ziua. Acum aproape 7 luni eu cu sotia mea ne-am certat. A luat copilul si a plecat la mama ei. Precizez ca mama ei sta intr-o garsoniera impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)