Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

buna ziua!am o nelamurire!eu sunt in somaj pana pe 15 august.trebuie sa nasc pe 10 oct data maxima,de cand as putea intra in prenatal,si ce acte imi sunt necesare sa depun la ajofm?imi trebuie scrisoare medicala de la ginecolog sau este suficienta ecografia pe care scrie data nasterii?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:39, 21 Iunie 2010
1. Nu va mai luati dupa ce spune unul si altul sau dupa ce se spune la TV care ne intoxica si ne manipuleaza zilnic.
2. Pentru concediu medical obisnuit este posibil ca medicul sa va ceara o adeverinta cu concediul medical pe 12 luni. Aceasta adeverinta o luati de la unitatile in care ati lucrat in ultimele 12 luni (inclusiv de la Agentia de Somaj).
3. Nu e nimic daca ati mai luat doua medicale. Daca starea sanatatii o cere puteti lua si mai multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate din somaj sanda1956 sanda1956 sunt somera si gravida in luna a 7-a. pot intra in concediul prenatal/ Somajul se termina pe 12 octombrie, iar eu ar trebui sa nasc la sarsitul lunii. Pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil raira raira Buna ziua! Incepand din 24.01.2013 sunt in somaj. in martie am ramas insarcinata, iar din 01.07.2013 sunt in concediu medical. in prezent am 32 de saptamani si ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal in timpul somajului danam82 danam82 Buna ziua as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul prenatal in timpul somajului. Sunt insarcinata in luna a 7 a si cand pot sa -mi depun ... (vezi toată discuția)