avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obtinere certificat de producator in alta localitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obtinere certificat de producator in alta localitate decat cea de domiciliu.

Buna ziua, problema mea consta in obtinerea unui certificat de producator "atribuit" unui teren in proprietea mea dar care nu este in localitatea de domiciliu. Cu alte cuvinte, locuiesc la oras dar am teren la tara, nu pot avea Certificat De Producator?

Unde pot gasi "pe net" legislatia in vigoare referitoare la tot ce implica aceste certificate?
Cel mai recent răspuns: alintaroma , utilizator 22:35, 2 Iulie 2010
Vi se poate elibera certificat de producator de la primaria pe raza căreia se află situat terenul. H.G. 661/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea certificatului de producator jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua Eu locuiesc in Constanta ,mama mea are 3000mp la Calarasi (noi avem buletine de CT .Pot sa obtin un certificat de producator de la Cl si sa vand ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine certificat de producator? Sanyi1991 Sanyi1991 Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot obtine un certificat de producator agricol,vreau sa ma apuc de agricultura dat fiind ca dispun de teren,dar sunt nou in ... (vezi toată discuția)
Pot vinde legume- fructe fara atestat de producator ? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa stiu cum pot face fapte de comert cu legume-fructe pe care le achizitionez de la producatori? Am nevoie de firma si casa de marcat, pot vinde in ... (vezi toată discuția)