avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai pot face recurs?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai pot face recurs?

Buna ziua!
Am primit hotararea pe 22 iunie ( s-a judecat la litigii de munca), mai pot face recurs s-au am pierdut acest drept?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 2 Iulie 2010
eu nu m-as risca, din pacate nu va pot da acum nr. de dosar in care recursul a fost respins ca tardiv formulat CAB, in fine, ideea este ca userul si-a format o parere despre termenul de depunere a recursului..............depinde de el daca il depune astazi , maine ori luni, marti miercuri ....., dumneavoastra vorbiti fara a aduce un argument Legal ....
jus80 a scris:

din pacate nu este asa, sambata lucreaza posta, deci daca nu il depuneti sambata cel tarziu prin posta, va fi declarat tardiv ;)

:fight:
eu stiu o posta care lucreaza si duminica:giggle:
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
ContSters152027, utilizator
jus80 a scris:

un text Legal se poate ?


[ link extern ]
jus80 a scris:

parca se depunea la instanta de fond sub sanctiunea nulitatii conform c.p.civ, exista vreo decizie a ICCJ ?


Decizia 737 din 24 iunie 2008 a Curtii constitutionale (Decizia 737/2008) referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 302 din Codul de procedura civila, publicata in Monitorul Oficial 562 din 25 iulie 2008 (M. Of. 562/2008)
C.C. a decis : Admite exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Iuliana Fekete, Ioszef Gabor Fekete si Vasile Stefan Novac Fekete in Dosarul nr. 921/296/2005 al Curtii de Apel Oradea - Sectia civila mixta si constata ca dispozitiile art. 302 din Codul de procedura civila sunt neconstitutionale in partea care prevede "sub sanctiunea nulitatii".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta materiala badila steluta badila steluta daca un proces se judeca la tribunal in prima instanta recursul unde se depune? va multumesc (vezi toată discuția)
Recurs neregulat introdus diana22 diana22 in ce situatii instanta poate anula un recurs ca neregulat introdus? (vezi toată discuția)
Cale de atac impotriva unei hotarari judecatoresti pronuntata de judecatorie, obiect: pretentii cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Care sunt căile de atac ale debitorului la o hotărâre în pretenţii dată de prima instanţă)judecătorie) ? (vezi toată discuția)