avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscatorie

intr-un bloc de locuinte sociale cine are dreptul sa foloseasca uscatoria de la parterul blocului? numai locuitorii de la parter,pt ca ei nu au balcon, sau toti locatarii din scara respectiva?
Cel mai recent răspuns: carmi1181 , utilizator 16:32, 26 Ianuarie 2008
Toti locatarii au dreptul sa foloseasca uscatoria, pt. ca platesc pentru ea ca si cota indiviza.
Balcoanele nu sunt pt. uscatul rufelor.#-o
Dacă citiţi HG 400/2003 ( [ link extern ] >
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2007
Mihai17, utilizator
USCATORIA LA CARE ma refer se afla intr-un bloc cu locuinte sociale unde locatarii sint chiriasi la stat. hg 400/2003 se refera la functionarea asociatiilor de proprietari. mai este aplicabila aceasta hotarire 400/2003 in cazul unui bloc cu locuinte sociale? m-am adresat primariei de sector care imi da un anumit raspuns,m-am adresat federatiei asociatiilor d eproprietari care imi da un alt raspuns.................ma poate ajuta cineva?
~ Conținut șters la cerere ~
Cum il pot determina pe administrator/presedinte sa-mi dea si mie o cheie de la uscatorie?Este singurul care foloseste acest spatiu si a refuzat incontinuu sa lase si pe altcineva sa utilizeze uscatoria.........

Alte discuții în legătură

Asociatia calea vitan 9, bl.v6, sc 1 Calle Calle Bună ziua! Cum pot folosi cei de la parter balconul de la etaj pe post de uscator și să fim si in legalitate pentru că a fost depusă o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Drepturi uscatorie vali_p vali_p Buna dimineata, Sunt o propietara de apartament si am si eu o problema cu cei din conducerea administrativa.Mai precis in urma cu ceva timp (1 an) ne-au pus ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului - drepturi si obligatii simonasim simonasim Buna seara. Am o mare problema si nu pot sa ma descurc singura. Locuiesc int-un bloc cu 4 etaje care are o uscatorie care este folosita doar de 5 locatari din ... (vezi toată discuția)