avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren suprapus virtual
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren suprapus virtual

Detin un teren care se suprapune virtual cu 3 nr cadastrale . Inspectorul de la oficiul cadastral a trimis cate o convocare celor 3 proprietari dar nu s-au prezentat . Cum se poate face corectarea coordonatelor daca proprietarii nu se prezinta ? Doresc sa fac o dezmembrare a terenului .


Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen cucu , utilizator 09:26, 8 Iulie 2010
dar nu este o suprapunere reala

dar ing sef ce parere are? incercati o audienta
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
Irina Carina, Alte profesii
Asa mi s-a spus si totusi sustine ca nu poate face corectarea ! Ce sa fac ? Cred ca sunt dusa de nas !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere cadastrala Emanuel88 Emanuel88 Vreau sa ma lamuresc cu ninste chestiuni. Se da o zona buna a unui oras, un terer de 1550 mp2 cu 3 imobile construite, proprietate privata, personala etc. Din ... (vezi toată discuția)
Probleme cadastru - necesitate cd lotizare monik57 monik57 buna, intampin o problema cu dosarul pentru cadastru si am primit urmatoare instiintare : imobilul ce face obiectul prezentei cereri sesuprapune cu imobilul ... (vezi toată discuția)
Modificare coordonate teren si plan parcelar madairina madairina In anul 2004 am cumparat un teren de 2000mp cu cadastru, pe care l-am intabulat. Anul trecut cand au venit sa ne faca intarusarea ne-au spus cei de la primarie ... (vezi toată discuția)