am primit invitatia bancii de a semna un act aditional pentru un credit auto luat in 2008. fata de cotatia ROBOR au mai cerut o marja
nu sunt de acord cu asta, este adevarat ca in OUG 50/2010 spune la art.37ca,, banca poate percepe o marja,, eu pina acum nu am platito si nici nu sunt de acord cu acest lucru . ce sfat imi dati ?
Daca in contractul de credit (nevoi personale, in lei, din 2007, pe 10 ani), exista doar mentiunea:
" La creditul contractat, Clientul plateste o dobanda de 15.00% pe an, indexabila, care se va calcula la sold, de la data punerii la dispozitie si pana la rambursarea integrala a creditului.
Schimbarea nivelului dobanzii se poate face la initiativa bancii ca efect al politicii acesteia in raport cu costul resursei si se va aplica la soldul creditului existent la data modificarii dobanzii.",
deci nu am nici o informatie despre vreo marja, as putea deduce ca ea este zero?
Oug 50/2010
marius007
Ma intereseaza daca banca are voie sa modifice \"marja de eroare\", sau cum ii zice, in momentul aplicarii prezentei ordonante, deoarece conform acestei OUG ... (vezi toată discuția)