Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

art 65, alin. (1) si alin. (2) din Legea 188/1999

Avînd in vedere ultimele modificări aduse Legii 188 vreu sa stiu daca aplicarea prevederilor aliniatelor 1 și 2 de la art 65 se pot aplica acum . Exista o NOTA ETO cu privire la suspendarea alin. 3 de la art. 65 sar nu prevede alin. 1 și 2. Putem sa organizam o promovare in grad avand in vedere ca exista o persoana care s-ar incadra in noile prevederi??
Cel mai recent răspuns: alintaroma , utilizator 14:50, 26 Iulie 2010
Coroboraţi aceste prevederi cu cele ale art. 10 din Legea 69/2010 şi vedeţi dacă vă încadraţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad cipanu cipanu pana la ce data se organizeaza examenul de promovare in grad? se poate organiza in luna septembrie ac daca indeplineste conditiile de promovare? (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public andreea pad andreea pad Buna ziua! Sunt referent III, principal 2 si timp de aproape 1an si jumatate, pe lana efectuarea atributiilor aferente postului meu am tinul locul si unei ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici de la studii medii la studii superioare seli-rahe seli-rahe in anul 2009 am absolvit facultatea de administratie publica de scurta durata. mentionez ca sunt salariata de 13 ani in cadrul unei primarii comunale cu ... (vezi toată discuția)