avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functionar public

Sunt functionar public la o primarie si vreau sa stiu daca pot si si agent de asigurari la o societate cu contract partial.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:32, 5 August 2010
Da. Legea 161/2003 privind incompatibilitatile functionarilor public s-a modificat, in sensul ca puteti desfasura o activitate salariata, atata vreme cat obiectul acesteia nu intra in conflict cu atributiile dvs de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati in activitatea contabila tomus.georgeta tomus.georgeta Buna ziua! Sunt contabil si in acelasi timp functionar public intr-o primarie de comuna. Ca studii, sunt economist, absolvent de ASE. 1.Am fost solicitat ... (vezi toată discuția)
Permite legea sa fii functionar public dar si asistent de broker in asigurari? dalyna dalyna Sunt functionar public si vreau sa am in paralel un alt job si anume ASISTENT IN BROKERAJ IN ASIGURARILE DE LOCUINTE OBLIGATORII. Precizez ca activitatea mea ... (vezi toată discuția)
Functionar public incompatibil cu functia de presedinte ong. ami6894 ami6894 Buna ziua, am o intrebare legata de incompatibilitatea functionarilor publici cu functia de presedinte ONG. In Ghidul privind incompatibilitatile si ... (vezi toată discuția)