avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functionar public

Sunt functionar public la o primarie si vreau sa stiu daca pot si si agent de asigurari la o societate cu contract partial.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:32, 5 August 2010
Da. Legea 161/2003 privind incompatibilitatile functionarilor public s-a modificat, in sensul ca puteti desfasura o activitate salariata, atata vreme cat obiectul acesteia nu intra in conflict cu atributiile dvs de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati in activitatea contabila tomus.georgeta tomus.georgeta Buna ziua! Sunt contabil si in acelasi timp functionar public intr-o primarie de comuna. Ca studii, sunt economist, absolvent de ASE. 1.Am fost solicitat ... (vezi toată discuția)
Permite legea sa fii functionar public dar si asistent de broker in asigurari? dalyna dalyna Sunt functionar public si vreau sa am in paralel un alt job si anume ASISTENT IN BROKERAJ IN ASIGURARILE DE LOCUINTE OBLIGATORII. Precizez ca activitatea mea ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati functionari publici ContSters124325 ContSters124325 1. Cum se interpreteaza sintagma \"in cadrul\" din Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor ... (vezi toată discuția)