am o intrebare:am fost complice la un furt de telefoane,telefoanele le-am pastrat la prietenul meu in masina si fata care le-a furat ne-a cerut bani si noi am dat.eu si prietenul meu am declarat ca ea a luat geanta cu telefoanele dar ea ne acuza pe noi.domnul politist care ne-a luat declaratie a zis ca cineva minte si ca trebuie sa ne duca la testul poligraf.noi locuim in provincie,o sa ne duca la poligraf?ce putem pati?
Lipsa antecedentelor penale, colaborarea cu organul de urmarire penale, recunoasterea faptei si manifestarea regretului fata de savarsirea acesteia, repararea prejudiciului produs pot duce la scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi administrative.
Dar, asa cum ati fost sfatuit si de colegi, trebuie ca in aceste demersuri sa fiti ajutat de catre avocat.
Testul cu detectorul de minciuni se aproba foarte greu in practica, fiind costisitor si destul de greu de organizat si programat. A fost doar o manevra din partea organului de politie pentru a va intimida. Confruntarea insa este mai usor de realizat si mult mai folosita in practica organelor de politie, desi rezultatul este incert pentru ca fiecare dintre parti isi va pastra declaratiile date pana atunci. Nu va trebuie avocat in aceasta faza a cercetarilor pentru ca ce a fost spus ramane spus si o revenire asupra declaratiilor este in defavoarea dvs. Sfatul dat de d-na av.2007-rozi va foloseste cel mai mult in situatia data. Mult succes!
Ancheta penala
k1980
Buna ziua,
acum cateva zile am fost chemat la sectie sa raspund unei declaratii date in potriva mea de catre un individ, care a delapidat firma la care lucra ... (vezi toată discuția)