Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertul judecatoresc

Buna seara! asi dori sa va intreb,daca cer prin instanta expertul topograf,fiindca vecinul nu vrea sa accepte numai hotararea judecatoreasca,daca miar putea spune cineva cam cat coasta o asemenea expertiza topografica sau cum s-o numesc. Multumesc frumos anticipat,o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:35, 11 August 2010
sa inteleg ca va aflati intr-un proces cu vecinul dvs?
ce obiect are acest proces?
amora a scris:

fiindca vecinul nu vrea sa accepte numai hotararea judecatoreasca,

Se face aluzie la o hotarare judecatoreasca deja emisa, si nu am inteles daca mai sunt sau nu pe rol.
Altfel, nu mai este de competenta instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza topografica amora amora Buna seara .asi dorii sa cer o expertiza topografica.cu sentinta judecatoreasca s-mi masoaer simie proprietatea expertul sa pot sa fac un gard ,fiindca ... (vezi toată discuția)
Stabilirea hotarului dintre douã proprietãþi elisabeta propszt elisabeta propszt Am o vie cu livadă de 46,61 are. Proprietatea a fost măsurat de mai multe ori de către un inginer topograf, care a făcut şi desenul proprietăţii, dar nu ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Un cunoscut a introdus si castigat impotriva vecinului o actiune in granituire.Impotriva somatie de la executor a facut contestatie paratul si a ... (vezi toată discuția)