avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum se calculeaza reducerea cu 25% a salariilor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum se calculeaza reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor?

Buna seara!
Vreau sa va intreb din ce suma se scade procentul de 25% pentru diminuarea salariului? Se scade din salariul de baza(incadrare), din salariul total brut sau din salariul net ? Se reduce separat si norma de hrana cu 25 %?
Lucrez in sistemul penitenciar si exista o confuzie generala in aceasta privinta!
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
edy120376, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters148946 , utilizator 23:00, 11 August 2010
Pe fluturasul de salariu nu aveti cumva toate elementele salariale pe care le-ati avut si in luna iunie, dupa care este calculat un total brut si apoi un total brut diminuat ( care este diminuat conform Legii 118 ) ?
Norma de hrana este diminuata si ea tot conform Legii 118.
Eu asa cred ca apare pe fluturas!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 118/2010- interpretare "cuantum brut salariu lunar de incadrare" ellena ellena Legile referitoare la salarizare, au devenit extrem de confuze. Avem sintagma de \"salariu de incadrare\" , \"salariu de baza\" , \"salariu brut lunar\", ... (vezi toată discuția)
Legea 118 - 25% reducere tichete de masa joe17 joe17 Cine ma poate lamuri si pe mine??? In Legea 118/2010 la Art. 1 scrie asa: \"(1) Cuantumul brut al salariilor/soldelor/indemnizatiilor lunare de incadrare, ... (vezi toată discuția)
Calcularea corecta a salariului DIA63 DIA63 Lucrez ca functionar public in adm.locala. Azi am primit fluturasul. La salariul de incadrare in loc de 1371 am trecut 1030 .Toate celelalte calculatii ... (vezi toată discuția)