avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta necomunicata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta necomunicata

Buna ziua,

Am castigat un proces de servitute in ianuarie 2010 si nici pana acum nu a fost comunicata sentinta.Ce pot face? Multumesc
Ce sanse am cu o astfel de sesizare la Inspectia CSM?
a_fleancu a scris:

Putin peste 0.

Eu nu as zice asa ceva .. cunosc cazuri in care s-au solutionat favorabil sesizarile justitiabililor si apoi incercarea moarte n-are.:)
Sunt mai multe aspecte care trebuie luate in calcul si pe care le vor avea in vedere si cei de la Inspectie.
Poate sa faca sesizare la CSM - nu-l opreste nimeni, dar pana va primi raspunsul Inspectiei probabil ca i se va comunica si hotararea.
Este posibil ca hotararea sa fie redactata dar, din eroare, fie nu a fost comunicata, fie a fost comunicata la o adresa gresita.
Pana acum vad ca nu ne-a spus daca are certitudinea ca nu a fost redactata.
Poate afla si daca judecatorul care trebuia sa o redacteze mai este la acea instanta sau a avansat, daca nu cumva este/a fost in concediu medical sau poate a intrat in concediu pentru crestere si ingrijire copil etc.
Dupa ce se lamureste cu privire la aceste aspecte ar putea sa incerce si o sesizare la CSM.
Sa faci o sesizare doar de dragul de a o face si fara sa ai imaginea completa a situatiei nu mi se pare foarte corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen editare motivare sentinta mjion mjion Buna ziua ! Va rog, am si eu o intrebare : S-a incheiat un proces penal la prima instanta, si s-a comunicat pe Ecris minuta incheierii impreuna cu sentinta, ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta IoanPaul IoanPaul De peste doua luni a fost pronuntata sentinta la fond dar inca nu a fost comunicata. Are sens sa fac o cererere de urgentare a redactarii sau am doar sanse sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, am avut prima si ultima infatisare la divort pe data de 10 iunie, pronuntarea facandu-se pe data de 1 iulie.pana la aceasta data nu am primit inca ... (vezi toată discuția)