Buna ziua.Am si eu o problema legata de un contract pe care l-am avut la Orange.Aflata in imposibilitatea de a mai platii acest abonament am vrut sa renunt la el insa cei de la Orange mi-au spus ca nu este posibil deoarece contractul era pe 2 ani.Acest lucru se intampla acum 5 ani.Am incetat sa-l mai platesc deoarece eu sunt la scoala si lipsa unui venit m-a impiedicat sa fac acest lucru.Firma de recuperari m-a dat in judecata si hotararea finala a fost ca suma de 800 de lei pe care o datorez sa scada la 600 de lei.Am vorbit cu cei de la Eos-Eki si i-am rugat sa imi permita sa platesc esalonat.Le-am trimis prin fax hotararea judecatoreasca despre care ei nu aveau cunostinta si urma ca dansii sa imi dea un raspuns,pe care nu l-am mai primit.Zilele trecute mi-au trimis o scrisoare prin care eram informata ca in cazul in care nu platesc pana pe 19 luna aceasta se va face executarea silita a bunurilorCredeti ca pot face acest lucru avand in vedere ca eu nu am niciun venit si bunurile nu sunt pe numele meu?
Va multumesc si astept un raspuns.