Am fost oprint de politie, nu am avut rca valabil. Am primit amenda, mi-a fost retinut talonul (fara numere). Pentru a recupera talonul: Trebuie sa imi fac asigurare rca dupa cartea masini si sa ma prezint la politie cu rca-ul valabil si cartea masini pentru a-mi recupera talonul, sau trebuie sa platesc obligatoriu si amenda? Multumesc anticipat
Eu nu cred ca scapati de plata amenzii. Daca nu ati platit-o veti fi dat in debit la Administratia Financiara care va urmari incasarea amenzii, eventuale cu penalitati.
Parerea mea este s-o platiti. Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Ati castigat dar asta nu va da dreptul sa fiti arogant cu cei pe care-i consultati pe acest site. Nu stiu cum o fi la Udriste dar eu va spun ca s-a facut o mare eroare din partea acelui politist ca v-a eliberat certificatul fara sa faceti dovada platii amenzii. Se vede treaba ca nu va place sa va supuneti legilor din Romania si ca va place sa le incalcati. Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Nu eu nu am fost sa platesc o amenda pt ca asa cum sunt ele bune sau rele eu respect aceste legi si nu ma mandresc cu faptul ca le-am incalcat si am mai pacalit pe cineva..
D-le Consultat ( pentru ca am mari indoieli in ceea ce priveste profesia dvs )...
Aroganta vine dupa "consumarea" unor sfaturi ce duc cu totul in eroare "consumatorul''
Daca NU STITI ce se petrece la Udriste si daca nu intelegeti in esenta ( mi-a luat talonul pentru ca nu aveam RCA ) de sa postam doar de dragul de-a posta :)
De ce trebuia sa ma duc la Administratia Financiara si AVAS..si Fisc , cand primul drum de facut a fost la un broker de asigurari iar urmatoarea miscare sa-mi recuperez talonul.
Pare greoi sistemul din Romania , mai ales din punctul de vedere al unor oameni ca dvs d-le Consultant... dar va anunt ca intre timp s-au mai schimbat niste legi si prevederi in aceasta tara :).. Ce trebuia sa facem ...sa reclamam Serviciul de Politie Rutiera pentru ca a comis o eroare .
Politistului de la Udriste i-am spus ca nu am banii necesari pentru plata amenzii si n-am s-o pot plati , dar am nevoie de talonul de inmatriculare sa pot circula.
Raspunsul dansului a fost : " Domnule , eu ti-am luat talonul ca nu ai RCA , acum daca ai facut dovada ca ti-ai cumparat acel RCA , i-ati talonul inapoi " ( E greu de inteles nu-i asa :) )