salutari tuturor problema mea este urmatoaoarea:acum cativa ani eram plecat din tara si nu puteam reveni decat dupa un anumit timp. i-mi doream sa cumpar un teren si in timp ce eram plecat,a iesit la vanzare acest teren .asa ca am rugat-o pe mama mea sa-l cumpere pe numele sau. acum as dori sa-l trec pe numele meu si as dori sa aflu care mod e cel mai bun si ieftin: o donatie din partea mamei sau un act vanzare-cumparare. care ar fi pasii de urmat,durata si costul aproximative.va multumesc mult. sanatate tuturor
situatia e urmatoarea:mama e vaduva cu mult inaintea cumpararii terenului,am doar un singur frate . eu, cum sant mai mult plecat si nu am posibilitate sa am grija permanenta de mama vreau sa-i cedez lui toate drepturile asupra bunurilor comune ale familiei.terenul in cauza e un bun care mama l-a cumparat cu banii mei pentru ca eu nu aveam posibilitatea la data cumpararii sa ajung in tara.relatiile actuale intre mine si fratele meu nu sant rele dar vad ca de cand s-a casatorit are cu totul alte idei si de aceea as vrea sa ma pun un pic ,,la adapost,,.