avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... INEDIT!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

INEDIT!

Va rog sa ma consiliati intr-o problema inedita din punctul meu de vedere!
Cu o saptamana in urma, am facut niste cumparaturi de la un magazin en-gross, pe persoana fizica.
Exact dupa o saptamana, am primit un telefon de la un angajat al magazinului, de la serviciul relatii-clienti, care m-a rugat sa trec pe la sediul lor, deoarece e o nentelegere cu restul de bani pe care l-am primit. Din cate am inteles, din balbaiala lui, eu as fi primit de la casiera(indragostita, cum a numit-o respectivul) un rest mai mare de bani ( asa reiese din inregistrarea video, pe care eu nu am vazut-o inca), si m-a rugat sa trec pe la ei sa REZOLVAM PROBLEMA AMIABIL.Am trecut in aceeasi zi pe la ei, dar nu l-am gasit pe respectivul(era pe teren)
Sincer eu nu retin sa fi primit mai multi bani la rest (cred ca mi-as fi dat seama) ,dar chiar daca ar fi fost asa, vi se pare normala o asemenea situatie? Mie mi se pare incredibil!
Cel mai recent răspuns: moni.s , utilizator 20:49, 23 August 2010
Pe bonul de la casa e trecut si numarul de telefon al clientului? :)
La multe case de marcat este afisat un anunt: "Verificati restul la ghiseu, reclamatiile ulterioare nu se iau in consideratie".
Asta este valabil si pentru vanzator si pentru cumparator.
Nu ati savarsit nici o frauda, asa ca nu sunteti obligat sa dati nici o explicatie.
nu sunteti obligat nici macar sa mai mergeti acolo, timpul costa, la fel si drumul
Fiind magazin en-gross, cumperi numai cu legitimatie. Aveam legitimatie de la vechiul loc de munca, unde m-a si cautat( mi-a spus o fosta colega).De acolo a aflat numele si numarul de telefon. Oricum a fost o situatie jenanta, nici nu stiu cum sa o calific,chiar daca nu ma simt cu nimic vinovata, dar mi-a creat o stare de disconfort psihic. Am rememorat acele momente, banii care i-am folosit in saptamana ce a urmat si nu am iesit cu castig in portofel. M-a ajutat si faptul ca eu de obicei pastrez facturile prin geanta o bucata de timp:">
Acum, nu stiu daca sa mai trec pe la ei sau nu? Cumparaturi oricum nu cred ca voi mai face de la ei!
Va multumesc pentru raspunsuri!
Debarasati-va de jena! Restul se verifica la casa. Cine nu casca ochii, casca buzunarul - spune un proverb. :)

Alte discuții în legătură

Acuzatie nedreapta de furt maria v maria v Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie: Fiind angajata unui hipermarket am cumparat saptamana trecuta din alt hipermarket ... (vezi toată discuția)
Marfa cumparata din supermarket pe persoana fizica ciucur ciucur ce se intampla daca cumperi marfa pe persoana fizica dintr-un supermarket? o cunostinta de-a mea a fost chemata la control pt ca a cumparat marfa pe persoana ... (vezi toată discuția)
M-au suspectat de furt, dar nu am avut nimic asupra mea ContSters381606 ContSters381606 Buna ziua, Am si eu o problema sa ii zic asa. In urma cu ceva timp, am sustras din magazin niste obiecte, am fost prins, paguba a fost recuperata total, am ... (vezi toată discuția)