Multumesc frumos pentru raspunsuri. Referitor la termene, din pacate traim in Romania si asta ne mananca si timpul si sufletul.
In ce consta ancheta sociala? Si trebuie sa mergem si la consilier matrimonial? Nu stiu daca pe acest site este cineva care sa spuna un tarif, dar un divort de genul asta, simplu, poate costa avocatul undeva in jur de 500 ron, 1000 ron? cam cat?
Autoritatea tutelara isi da avizul pentru incredintarea minorului unuia dintre parinti, in caz de divort, spre crestere si educare.
Ancheta sociala cuprinde o serie de elemente, printre care: studierea amanuntita a cazului, verificare efectuata la domiciliu, considerarea datelor personale si familiale, studierea starii sanatatii a copilului si a starii materiale a parintilor, elaborand concluzii si propuneri.
in ceea ce priveste onorariul,cel mai bine este sa intrebati direct un avocat.Pe forum nu vi se poate spune,onorariile fiind confidentiale si difera de la un judet la altul si de la un avocat la altul.;)
Divort
crissalex1970
Buna ziua .Numele meu este Cristina,locuiesc in Constanta.As dori sa stiu cat dureaza un divort ,,costurile lui etc.Mentionez ca nu exista copii minori ... (vezi toată discuția)
Divort
mica-mihaela
Va rog frumos sa-mi comunicati ce ar trebui sa stiu in cazul in care doresc sa divortez. Nu este cazul partajului, dar exista un copil minor. Sunt procese ... (vezi toată discuția)
Divort
florinlacan
Buna ziua, as dori sa imi spuneti cat dureaza desfacerea unei casatorii in urma careia a rezultat un copil minor si care sunt costurile unui divort si daca e ... (vezi toată discuția)