avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta bauturilor alcoolice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice

un sfat ce as putea sa mai rezolv : am condus baut la volan si mi s-a depistat ca aveam 0.77 in aeru expirat ... am fost condus la spital unde mi s-au recoltat probe de sange ( 2 la un interval de o ora ) . care ar fi solutia sa ies cat mai putin sifonat ? ( daca conteaza pe hartia de la spital medicul a scris ca am reactii bune si halema alcoolica )
Si care este perioda minima pana cand as putea sa mai incerc sa dau pt alt carnet
multumesc
Cel mai recent răspuns: Man3lino , utilizator 16:33, 14 Septembrie 2010
va multumesc pentru ajutor ... dar ce nu am inteles de ce factori ar depinde sa scada alcoolemia (cu noroc sub 0.8 ca am gasit destule cazuri in care au scazut sub limita - chiar de la 2.13 a iesit la 0.7) la recalculare ?
revin cu informatii noi ... am platit analizele si mi-au iesit la prima 1.40 si respectiv , 1.20 in sange ....ce mai e de facut , daca is sanse la rezultatele acestea sa scap fara dosar penal ..... va multumesc
Nu prea aveti sanse,mie la alcoolemie de 1,5 in sange,cu declaratie facuta de avocat,la recalculare mi-a iesit 0,6 doar ca cei de la I.M.L au scris ca se poate sa fi mintit in legatura cu cantitatea de alcool consumat si ca cel mai probabil aveam o alcoolemie de 1,6 la momentul depistarii.Bineinteles ca procurorul nu a acceptat rezultatul recalcularii si am fost trimis in judecata.Taxa de recalculare a fost de 510 lei si a durat peste 4 luni pana au trimis rezultatul,deci solutionarea dosarului s-a prelungit si dupa 1 an jumate am avut procesul.
Multumesc frumos pentru deranj si raspuns... situatia nu e roz dar sunt pe punctul de a fii scapat de acuzarea de parasire de la locul accidentului pentru faptul ca nu au existat victime iar pagubele au fost doar materiale , obligatia e sa declari in 24 incidentul... am fost foarte speriat si nu am patit asa ceva niciodata nu am stiut ce sa fac... nu am scuza pentru ce am facut dar m`am si consolat putin ca am povestit cu cineva care a trecut prin asa ceva iar cu o alcolemiie in sange de 2.23 parasire de la locul accidentului , fuga de politie... fapt care eu nu l`am facut iar alcoolemia in sange mi`a iesit sub 2 sper sa scap fara detentie... o condamnare cu suspendare... mentionez ca nu am nici un fel de antecedent penal... iar persoana de care v`am povestit a primit 3 ani cu suspendare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului dula_mondialu dula_mondialu am fost testat cu etilotestul de organele de politie si mi-a iesit o alcoolemie de 0,57 in aerul expirat,si 1,10 rspectiv 0,95 in sange. ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Alcool in sange de 0,85 g/l George861 George861 As dori si eu sa stiu daca se pateaza cazierul sau nu, atata timp cat il am curat si nu am mai facut nimica. Vineri am fost oprit de o patrula de politie ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 4.5 in aer expirat un raspuns va rog!! alynaa21 alynaa21 Verisorul meu in luna lui ianuarie a fost oprit de catre politistii rutieri la un control de rutina si a fost supus alcootestului,in aer expirat i-a iesit 0.45 ... (vezi toată discuția)