avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... rectificare fisa fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

rectificare fisa fiscala

Va rog daca puteti sa imi dati un sfat. Daca s-a omis introducerea unei deduceri pentru copil pentru calculul salariului unui angajat, cum se poate rezolva problema avand in vedere ca este vorba de o eroare din 2009, pentru care s-a emis deja o fisa fiscala? Fac rectificativa la fisa fiscala, insa ce alte rectificari mai trebuie sa fac? Avand in vedere ca abia acum am sesizat neglijenta, ce fac pentru anul in curs?
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2010
adita74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:43, 12 Septembrie 2010
Stimata Doaman Magda Staicu, va multumesc inca o data pentru profesionalism, amabilitate si rabdare. =D> =D> =D> =D> =D>
:)cu multa placere !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil in intretinere anne_david_30 anne_david_30 Buna ziua, Am urmatoarea situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv. In intervalul iulie 2006 - aug 2007 fostul angajator nu a fost de acord sa-mi treaca ... (vezi toată discuția)
Deducere personala acordata eronat noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs in cazul in care un salariat a primit deducere personala dar nu trebuia sa i se acorde, cim nefiind ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratia de deducere a impozitului nyusziful nyusziful Buna ziua, am urmatoarea intrebare, daca ma puteti lamuri va rog: daca un salariat a adus dovezi ca are sotul / sotia nesalarizat si neindemizat in ... (vezi toată discuția)