avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contencios administrativ

As dori sa-mi spuneti daca intr-o actiunea de nulitatea act administrativ, in procedura de contencios administrativ se poate invoca procedura verificari de scripte conform art 180 si urm. C.p.c. procedura valabila in procesele civile.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: officemvp , utilizator 22:41, 19 Septembrie 2010
Aham ... pey ... daca hotararea are modificari ciudate in cuprinsul ei ... se cere contra unei taxe de 2 lei si al unui timbru de 0,15 lei o copie legalizata dupa hotarare. Aici variantele se despart:
a) hotararea este conform cu inscrisul primit anterior, fara stersaturi si modificari fata de acesta ... se sesizeaza Parchetul pentru ca ... stiti deja ...
b) hotararea difera de inscrisul primit anterior ... adica a fost falsificata ... si asta siti deja.... etc.
Hotararea respectiva este o copie oficiala conforma cu originalul existent la fila de carte funciara in care sa operat intabularea imobilului. Fostul proprietar a intrat in posesia hotararii anul trecut,printr-o cerere adresata la OPCI .
Parchetul a fost sesizat ,in 1998, in legatura cu inscrerile in fila de CF si s-a primit NUP , cel putin in privinta tertului , al functianarului dela biroul de carte funciara de pe langa Judecatoria orasului., fonctionarul unitatii de administratie locativa. Termenul de introducere a actiuni penale sa prescris ,deoarece pedeapsa este de 3 ani pentru fals in acte publice Cu stima si multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in fals ContSters88252 ContSters88252 am un proces civil in derulare. Cu ocazia studierii dosarului am observat ca partea adversa a depus la dosar, ca proba, un inscris sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Renuntare la judecata tudor9 tudor9 Buna ziua, am o nelamurire referitoare la aplicabiliata art. 246 CPC in materie de cotencios adm. As dori sa stiu daca prevederile acestui articol se aplica ... (vezi toată discuția)
Uz de fals cu acte oficiale stoica eugen stoica eugen Daca facem analogie intre exemplul dat in dreptul penal aratand ca o persoana X savarseste infractiunea de uz de fals cu acte oficiale atunci cand ... (vezi toată discuția)