avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie cu centrala proprie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie cu centrala proprie

Cum se calculeaza factura de gaze la o asociatie cu centrala proprie?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 01:41, 14 Septembrie 2010
Parcurgeti prevederile Hotararii nr 437 din 23 martie 2004 pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr 373/2002 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala-ANRSC si Metodologia din 30 august 2004 de repartizare si facturare a consumurilor individuale de energie termica in imobilele de tip condominiu
Aveti contor separat de gaze pentru CT?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari- modul de repartizare a consumurilor de energie termica roxana moldovan roxana moldovan Din toate normele si ordinele existente nu apare o fumulra de calcul al cheltuielilor aferente consumurilor de energie termica aferente apartamentelor detinute ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura la apartamentele cu centrale proprii in bloc contorizat masso masso Buna ziua! Va rog a ma lamuri cum se calculeaza costul caldurii la apartamentul cu centrala proprie situat in bloc contorizat; se mai scad costurile pentru ... (vezi toată discuția)
Plata caldura la bloc pentru cei cu centrale de apartament Nanton1958 Nanton1958 Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)